Wanneer:
14 oktober 2019 @ 2:00 pm – 9:30 pm
2019-10-14T14:00:00+02:00
2019-10-14T21:30:00+02:00
Waar:
fort van Duffel
Mechelsebaan 249
2570 Duffel
België
Contact:
karen peger
0495/237299

Maandag 14 oktober wordt een dag waarop je diep in je kern gaat en antwoorden kunt vinden op sommige van je eigen vragen.

– Hoe krachtig sta je in het leven?
– Ben je echt wie je in je kern bent en wil zijn?
– Durf jij je waarheid spreken?
– Heb je soms het gevoel dat je iets wil uitschreeuwen?
– Wil je rust in je hoofd en lichaam?
Dan is deze dag voor jou bestemd!

Hier alvast in het kort wat we gaan doen.

Bij Delen is Helen kun je in alle veiligheid zeggen wat op je hart ligt. Iets pijnlijks of juist iets vrolijks? Hier krijg je de tijd om je verhaal te doen. Karen begeleidt deze groep.
Met Innerlijke Stembevrijding gaan we op zoek naar wat jou blokkeert om jezelf volledig te uiten zoals jij dat wilt.
Meditatie: als zittend mediteren niet voor jou is, dan is dit wellicht beter geschikt. Omdat we bewegen, is comfortabele kledij aangeraden.
Klanken en Zielen: een ligconcert door Nikkie van Lierop om deze dag te eindigen. Dekentjes zijn voorzien.

14u-16u: DELEN IS HELEN
Wat wordt gedeeld, wordt geheeld. Wat ieder van ons vaak vooral nodig heeft, is een luisterend oor, een toehoorder die geen ongevraagde raad geeft of over ons oordeelt. Soms is de stap naar een therapeut te groot voor iemand die gewoon iets kwijt wil. In deze groep kan je jezelf uiten zonder dat iemand noodzakelijk je voorgeschiedenis kent, of wat ook van jou afweet. Hier kun je praten in alle veiligheid.
Elke aanwezige krijgt de tijd om het hart op een veilige manier te luchten zonder dat er raad of een therapeutisch gesprek bij komt kijken. Degene die aan het woord is, wordt niet onderbroken Ook wordt er niet geoordeeld.
Respect voor elkaar is hierbij van uiterst belang. Wat tussen de muren van onze ruimte wordt gezegd, blijft daar. We ronden af met een kort ritueel.
Karen begeleidt deze groep.
Maximum aantal deelnemers: 10
Prijs per persoon: 25€

16u-18u: INNERLIJKE STEMBEVRIJDING
Een sessie stembevrijding wordt vaak ervaren als het vinden van je innerlijke kind, of het totemdier dat in je DNA verscholen zit. Even vaak komt er na een tijd een indrukwekkende oerkreet naar boven, een geluid dat al jaren wachtte op bevrijding, of kom je te weten waar je al die tijd vast zat. Niet zelden wordt er iets aangeboord en geopend, en kunnen mensen hierdoor plots emotioneel worden.
Kun je jezelf goed uiten? Ben je eigenlijk wel wie je wilt zijn? Wil je zingen, roepen of jezelf uiten zonder enige belemmering?
Nikkie van Lierop begeleidt je bij het zoeken naar jouw eigen stem, je eigen bevrijdende geluid. Een stem die krachtig en zacht tegelijk is, de stem die klank geeft aan je emoties.
Maximum aantal deelnemers: 10
Prijs per persoon: 47,50€

18u-19.30u:  Avondeten
voor degenen die dat wensen. Noël bereidt een gezond, vegetarisch maal!
Prijs per persoon: 16 euro pp – water inbegrepen

19.30u-20.30u: MEDITATIE
Als zittend mediteren niet jouw ding is, dan is dit wellicht iets voor jou. We gaan bewegen en ondertussen zeer bewust met de ademhaling werken. We hebben deze meditatie bij Osho gehaald en weten uit ervaring dat die heel diep op je inwerkt. Deze meditatie duurt een uur en bestaat uit drie of vier delen. Wordt gevolgd door een korte, geleide meditatie door Karen. Na afloop is er geen sprake meer van rusteloosheid.
Maximum aantal deelnemers: 15
Prijs per persoon: 15€

20.30u-21.30u: KLANKEN EN ZIELEN LIGCONCERT
Elke ziel heeft haar eigen frequentie. Wat de één doet trillen, hoeft niet noodzakelijk de ander te beroeren. Met Klanken en Zielen proberen we op elkaar af te stemmen op één frequentie, één klankconcert met geleide meditatie die verbondenheid, troost en verwondering brengt.
Nikkie van Lierop is een ziel die helende en louterende klanken brengt, en nodigt hierbij iedereen uit op deze reis die ongeveer 45 minuten duurt. Lig neer in een comfortabele positie en laat de trillingen van instrumenten en stem u naar uw eigen innerlijke brengen. Alles gebeurt in een heel ontspannen sfeer, alle emoties zijn welkom. Soms is verbinding helemaal niet ingewikkeld, soms is het gewoon een trilling, gedeeld door velen in een ruimte.
Maximum aantal deelnemers: 15
Prijs per persoon: 25€
Dekentjes zijn voorzien.

Combinaties:
Voor degenen die aan verschillende momenten willen meedoen, is er korting:
Innerlijke Stembevrijding + ligconcert = 70€
Innerlijke stembevrijding + meditatie = 60€
Meditatie + ligconcert = 35€
Delen is Helen + innerlijke stembevrijding = 70€
Delen is Helen + meditatie = 35€
Delen is Helen + ligconcert = 35€
(Meerdere combinaties mogelijk.)
Aan alles meedoen = 105€

Van al dat harde werken aan jezelf krijg je honger! Daarom voorziet Noël van Brasserie De Krone (Fort van Duffel) een lekker en gezond vegetarisch avondmaal voor degenen die dat wensen.
Deze maaltijd is niet in de prijs inbegrepen. Gelieve ons op voorhand te laten weten of je mee wilt eten zodat wij Noël op de hoogte kunnen brengen.

Inschrijven? Stuur een mailtje naar karen@dezielhouderij.be

Graag tot dan!