Onze agenda voor co-creatie rond de ziel

De bezielers van de Zielhouderij (Karen Peger, Nikkie van Lierop, Yves Heylen en Jeroen Olyslaegers) steken hun liefde en energie in projecten die een ziel behoeven.

Steeds meer ontdekken we gelijkgestemde zielen die een andere manier van leven uitstralen en concrete projecten uit de grond stampen.  De projecten van de Zielhouderij kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar situeren zich allemaal binnen de energiedriehoek van rituelen, kunstbeleving en heling.

aug
18
za
2018
Tweezielenweekend: Moeder en jonge dochter (van 12 tot 17 jaar) @ B&B Parva Sed Apta te Rijkhoven
aug 18 @ 9:30 am – aug 19 @ 1:00 pm
Tweezielenweekend: Moeder en jonge dochter (van 12 tot 17 jaar) @ B&B Parva Sed Apta te Rijkhoven | Bilzen | Vlaanderen | België

Focussen op moeders en dochters betekent dat we ons samen concentreren op vrouwelijkheid en hoe die wordt doorgegeven.

Elke vrouw is een verhaal, elke moeder en dochter vormen een hele wereld van persoonlijke verhalen die samen een voor iedereen herkenbare wereld omvatten. We gaan terug naar de oerverhalen, zoeken de intimiteit op in de relatie tussen moeder en dochter en schuwen geen lach, geen emotie, geen essentie.

Twee dagen waar we moeders en dochters naar elkaar laten zoeken en ervoor zorgen dat de kans aanzienlijk wordt dat ze elkaar vinden.

We hebben twee rituele weekends uitgewerkt waarbij we onderscheid maken tussen relatie van moeder met volwassen of jonge dochter.

Klik hier voor meer informatie 

of contacteer ons