Wanneer:
11 september 2019 @ 9:30 am – 1:00 pm
2019-09-11T09:30:00+02:00
2019-09-11T13:00:00+02:00
Waar:
Fort van Duffel
Mechelsebaan 249
2570 Duffel
België
Kosten:
54 euro workshops & 16 euro brunch
Contact:
karen peger
0495/237299

Op woensdag 11 september heeft de Zielhouderij een leuke voormiddag gepland waarin we gaan zingen, dansen en ontspannen. Nadien kunnen we desgewenst samen genieten van een uitgebreide brunch.
Het verloop van de ochtend:

* 9.30u tot 10u: Mantra zingen.
Een mantra is een zin, woord of spreuk die de aandacht van onszelf afwendt, zodat we onze gedachten en zorgen kunnen loslaten.
We bedenken en zingen er samen één. Dit is een uitstekende manier om je dag te beginnen. Samen zingen is heerlijk en werkt verbindend.
Zangervaring is niet nodig.

* 10u tot 11u: Trance Dance + geleide meditatie.
Dansen is een krachtig medicijn. Het helpt je naar binnen te gaan en stil te worden. Je begint met het uitspreken van je intentie: wil je iets wegdansen, of wil je dansen om bij jezelf te komen, of voelen hoe elk deel van je lichaam wakker wordt, of hou je gewoon enorm van dansen…?
Omdat je geblinddoekt bent, kun je jezelf helemaal overgeven aan de muziek en kun je je emoties gemakkelijker laten stromen. Laat alles los en dans je vrij!
Dan mag je gaan liggen, en kom je via een korte geleide meditatie bij het laatste gedeelte:

* 11u tot 12u: ligconcert.
Na al dat dansen is het tijd voor diepe ontspanning. Laat je meevoeren op de klanken van verschillende instrumenten en stem.

* 12u tot 13u: brunch
Voor degenen die dat wensen, sluiten we af met een heerlijke en uitgebreide brunch, bereid door Noël van brasserie De Krone.

Comfortabele kledij is aangewezen.
Breng een bandana mee of een blinddoekje. Dansen is best blootsvoets. Het zou kunnen dat de vloer koud aanvoelt, dus is het handig ook een paar (dikke) sokken te voorzien.
Dekentjes en ligstoelen zijn aanwezig. Lig je liever op een yogamatje, mag je er eentje meebrengen.

Graag tot dan!

Prijs: 54 euro voor alle sessies
Brunch: 16€
——->: glaasje cava/fruitsap ; warme drank ; assortiment broodjes ; brood ; koffiekoekjes ; verschillende soorten beleg ( ook vegetarisch) ; eitjes ; platte kaas vers en yoghurt ; tomaat mozzarella ; ruim fruitassortiment en chocomousse

Inschrijven: stuur een mailtje naar karen@dezielhouderij.be voor meer info of om je inschrijving te regelen.