Verrijken van ijkmomenten met rituele zang.

Cornelia van Lierop heeft als performer op zoveel verschillende podia gestaan met evenveel verschillende soorten muziek.
De laatste jaren heeft ze echter besloten om meer naar haar innerlijk te luisteren en haar zangstem ten dienst te stellen van helende rituelen. Omdat zij erg gevoelig is voor de energie die mensen met zich meebrengen, heeft zij geleerd hun emoties in klank om te zetten.
Wat bij haar binnenkomt, projecteert ze terug naar hen. Dit doet ze met haar stem, die ze vaak begeleidt met een van haar instrumenten, zoals klankschalen, een shruti-box of sansula. Woorden zijn overbodig, de klanken die zij zingt brengen niet alleen troost maar zijn evenzeer louterend. Mensen die op een andere manier afscheid willen nemen van een geliefde, zoals bij een begrafenis bijvoorbeeld, of die een doopfeest willen benadrukken met een mooie stem die het nieuwe leven welkom heet, kunnen bij haar terecht.

 

Rituele zang op jouw levensgebeurtenissen:

We brengen graag onze rituele zang in een breed spectrum van ijk-en levensmomenten, momenten waar de ziel gekoesterd mag worden.  

We denken oa. aan:

  • Geboorte- of doopfeesten
  • Huwelijken
  • Begrafenissen